Disclaimer
21477
page-template-default,page,page-id-21477,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22903

Aansprakelijkheid.

De website van Moen & van Oosten Architekten is met zorg samengesteld. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor de informatie op deze website of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die op deze website worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Moen & van Oosten Architekten aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar wij verwijzen, of websites die verwijzen naar de website van Moen & van Oosten Architekten.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u met de toepasselijkheid van deze disclaimer in te stemmen.

Online communicatie

Berichten die u via het contactformulier naar Moen & van Oosten Architekten stuurt, kunnen onveilig zijn. Wij raden daarom af vertrouwelijke informatie via de website te zenden. Indien u ervoor kiest berichten via de website te zenden, aanvaardt u het risico dat derden deze berichten onderscheppen, misbruiken of wijzigen.

Privacy

Door het invullen en verzenden van het webformulier, geeft u toestemming voor het gebruik van de door u verstrekte gegevens. Deze gegevens gebruiken wij slechts om contact met u op te nemen met het door u beoogde doel. Wenst u dat wij deze gegevens uit ons databestand verwijderen, laat ons dit dan weten. Onze contactgegevens vindt u hier.
De website maakt geen gebruik van cookies.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Wijzigingen

Moen & van Oosten Architekten behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Wij raden aan om periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Klikgedrag

Op deze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest geraadpleegde pagina’s. Dit gebeurt voor het samenstellen van interne rapportages en webstatistieken. Het doel hiervan is de website te optimaliseren.