Over ons
21544
page-template-default,page,page-id-21544,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22903

Over ons

Moen & van Oosten Architekten is een in Rotterdam gevestigd architectenbureau.  Sterk in het kostenbewust integraal ontwerpen van utiliteitsbouw en woningbouw. En in het aansturen van de realisatie daarvan. Mooie, heldere architectuur én kostenbeheersing, dat is waar u bij ons op mag rekenen.

Het bureau

Moen & van Oosten Architekten wordt geleid door Henk Moen, architect, bouwkundige en BREEAM expert. Het werkterrein van ons bureau loopt uiteen van individuele woonhuizen tot complexe utiliteitsgebouwen met hoge eisen qua rendement, logistiek en duurzaamheid. We ontwerpen zowel nieuwbouw en renovatie als herontwikkelingen. Daarbij gebruiken wij alle gangbare tekentechnieken, waaronder BIM en Revit.

Het bureau heeft een compacte kern van medewerkers. Als dat nodig is, vullen we ons team aan met deskundigen uit ons netwerk. Deze deskundigen werken al lang met ons samen en kennen onze werkwijze. U kunt daardoor bij elk project vertrouwen op een goed geoliede organisatie.

Opdrachtgevers

Moen & van Oosten Architekten staat voor hoogwaardige architectuur, ruimtelijk slimme concepten en een nauwkeurige beheersing van het ontwerp- en realisatieproces. Onder onze opdrachtgevers bevinden zich particulieren, grote en kleinere bedrijven, overheid en projectontwikkelaars. Onze kracht is een goed inlevingsvermogen en een degelijke ervaring in het functioneel ontwerpen voor een groot aantal sectoren.

Ons werk, onze passie

In het projectenoverzicht vindt u een greep uit de ontworpen kantoren, logistieke gebouwen, productiebedrijven, woningen en andere projecten. In onze ontwerpvisie leest u over onze passie: het maken van mooie dingen.

Duurzaamheid

Moen & van Oosten architekten is al 40 jaar bezig met duurzaam ontwerpen met passie voor mens, natuur en techniek.

Moen & van Oosten - Staalduinen