Maasvlakte PlazaTruckparking
22108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22108,stockholm-core-2.3.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22903

Maasvlakte Plaza

Truckparking

Maasvlakte Plaza is een, in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam, ontworpen grootschalige truckparking. Om de afhandeling op de diverse Haventerminals goed te laten verlopen worden de vrachtwagens daar op afroep toegelaten. Maasvlakte Plaza biedt een veilige en comfortabele wacht- en rustplek voor chauffeurs en vrachtwagens.

 

De accommodatie telt 567 parkeerplaatsen en is 24 uur per dag toegankelijk. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig. Naast de informatiebalie zijn er douches en toiletten, was- en droogmachines voor kleding, wifi, lockers en een restaurant van Routiers met 175 zitplaatsen. In de directe omgeving kan er ook gebruik worden gemaakt van het Shell-tankstation, de truckwash, het weegpunt en de noodreparatieservice voor containers.

Opdrachtgever

Havenbedrijf Rotterdam

Locatie

Maasvlakte 2

Status

Opgeleverd, april 2017

Type

Utiliteitsbouw

Kenmerken

truckparking, parkeer- en rustfaciliteit, horeca, kantoren, logistiek