Portfolio Categories Woningbouw
-1
archive,tax-portfolio_category,term-woningen,term-5,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

BLOKKIES

Van tiny house tot appartementencomplex

Blokkies is een product van Moen & van Oosten Architekten. Het concept bestaat uit zeer efficiënt ingedeelde, schakelbare, duurzame en bijzonder betaalbare eenheden. Ze zijn uitbreidbaar; van tiny house, tot grote woning, tot appartementencomplex. Geschikt als starterswoning, eengezinswoning, woon-/werk unit, studentenwoning, gastenverblijf of vakantiehuis. Blokkies kunnen worden gebouwd als vrijstaande woning,  gestapeld tot appartementengebouw en op, in of aan bestaande gebouwen worden toegevoegd. Ze zijn zeer geschikt voor het vullen van kleine ‘gaten’ in binnensteden. Blokkies zijn zeer duurzaam en hebben een warme uitstraling. Zelfs het kleinste Blokkie is heel compleet; plezierig wonen, werken, persoonlijke verzorging en slapen in een compacte ruimte.

Wilt u meer weten? Wij informeren u graag.

Moen & van Oosten - Woonhuis Rotterdam

Villa Kikkerland

nieuwbouw en tuinontwerp

Planbeschrijving
Villa Kikkerland ligt op een kavel vol kikkers en oude knotwilgen. Deze zijn in het ontwerp en tijdens de realisatie gespaard gebleven. Het kavel is lang en smal. Daarom is gekozen voor een lang, naar achteren taps toelopend, ontwerp. Aan de voorkant bevindt zich een royale werkkamer. Daarachter liggen achtereenvolgens de kook-, eet- en zitgedeelten. Dan volgen een wintertuin en een houtbewerkingplaats. De eigenaar is een kundig houtbewerker en heeft o.a. de trap in de villa zelf gebouwd.

 

Op de eerste verdieping zijn de slaapkamers en de natte cellen. Boven de houtbewerkingplaats is een gastenverblijf. Daar bovenop is, als een uitkijkpost, een tweede werkkamer gesitueerd. Het huis heeft een ruime kelder voor opslag.

 

 

 

Henk Moen, architect BNA – Moen & van Oosten Architekten

Copyrighted Image