renovatie
-1
archive,tag,tag-renovatie,tag-85,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive

EEN WAANZINNIGE TRAP!

Een waanzinnige trap is de essentiële ruimtelijke ingreep in een door ons gerenoveerde monumentale woonboerderij te Rhoon. De nieuwe trap is ontworpen als een nieuw toegevoegd modern object van blank staal en glas op een natuurstenen voet van travertin. Door één trapdeel in glas uit te  voeren ontstaat een diagonale zichtlijn van woonkamer naar eetkamer. Tevens wordt hierdoor het daglicht van de bovenverdieping in het hart van de woning gebracht.

Voor meer afbeeldingen en informatie zie projectpagina Woonboerderij Rhoon.

NIEUWE VERTREKHAL ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT OPGELEVERD

Afgelopen woensdag 4 november is, in besloten kring, de sleutel van de nieuwe vertrekhal overgedragen aan Rotterdam The Hague Airport. Vanaf vandaag wordt de terminal verder ingericht, in december wordt de uitbreiding in gebruik genomen.

Straks zullen de vliegtuigen al direct na binnenkomst in de terminal zichtbaar zijn. Het daglicht is tot diep in het gebouw gebracht. Er zijn ruime dakterrassen gemaakt die goed zicht bieden op de vertrekkende passagiers en vliegtuigen.

Wij zijn er als Rotterdams architectenbureau trots op dat we dit prachtige project in onze eigen stad hebben mogen doen. Met dank aan iedereen die zich met hart en ziel heeft ingezet voor dit project. In het bijzonder dank aan de opdrachtgever Rotterdam The Hague Airport en de bouwers Volker Wessels en Engie.

Voor meer afbeeldingen en informatie zie projectpagina Rotterdam The Hague Airport.

OPLEVERING LUXE WOONBOERDERIJ RHOON

Dinsdag 28 mei is de woonboerderij te Rhoon opgeleverd. Dit gemeentelijk monument is van buiten volledig gerestaureerd en heeft van binnen een grote transformatie ondergaan waarbij de in tweeën gesplitste boerderij weer één geheel is geworden.

Het oorspronkelijk rieten dak is teruggebracht met een dakkapel richting de tuin. Een aantal muren zijn doorbroken om nieuwe relaties te leggen tussen de ruimtes en een glazen trap is toegevoegd om nieuwe zichtlijnen te creëren tussen de verschillende verblijfsgebieden.

Meer afbeeldingen vindt u op de projectpagina Woonboerderij Rhoon.

Aannemer : Verhaar Bouw

Copyrighted Image